eveliensabrina.reismee.nl

Laatste bericht uit Nederland

Lieve allemaal,

Het was voor iedereen nog niet helemaal duidelijk wanneer ik nou precies zou gaan. Eigenlijk wilde ik vandaag maar als ik morgen ga dan scheelde dat tientallen eurie's.Tja als je gaat backpacken doe je zo low budget mogelijk natuurlijk! ;-)! Dus zodoende. Morgen vlieg ik om 12.05uur op Milaan Malpensa. Vanuit het vliegveld ga ik naar het centrum van Milaan. Daar heb ik namelijk al mijn eerste overnachting geboekt. Ik wil er alleen overnachten en dan doortrekken naar de kust -> Genua. Via de kust wil ik naar beneden reizen naar Livorno (toscane!!). Maar wie weet loopt het allemaal wel heel anders ;) en dat horen jullie dan vanzelf wel... In ieder geval heel erg bedankt voor de leuke reacties/telefoontjes/smsjes die ik van jullie heb gekregen tot zover.

Liefs, Evelien

Patricia

Lieve Evelien,
Ik wens jou heeeeel veeeeeel plezier!
Geniet van je welverdiende vakantie! Eventjes lekker niet aan school en werk denken...hihi!
Anders spreken we na je vakantie even af om mijn nieuwe huis te komen bekijken als je dat leuk vindt?
Doe voorzichtig en houd me op de hoogte hoor!
Liefs, Patries

Evelien

Hi Patries!

Wat leuk dat je nog een berichtje achterlaat. Dank je wel he, het komt wel goed ;-)!

Het is dus allemaal gelukt met de papieren etc? Gefeliciteerd!! Ja lijkt me erg gezellig om langs te komen, ik ben erg benieuwd waar je nu woont! Leuk!

Je krijgt automatisch bericht wanneer ik wat op mijn site zet dus zodoende houd ik iedereen op de hoogte.
Nou succes met klussen en zie je over een paar weekjes. En alvast veel plezier op de kermis ;-)!

Liefs , Evelien!

Hallo Eef,

Wat spannend om op deze manier op vakantie te gaan. Ga je alleen maar op vakantie of zoek je ook ergens een baantje? Hoe lang ga je.
Het is wel wat anders dan een middagje zwemmen in de noordzee, op mijn enigste vrije dag, dit deed ik gisteren, maar het was echt heerlijk!

Fijne vakantie en tot ziens,

Joke en Rob

Bianca

Heel veel plezier en succes! Ik zal aan je denken en je blogs bijhouden natuurlijk!
Liefs xxxxxxx!

Melanie

Meid!

Heel veel plezier!! Ik ben erg benieuwd naar jou ervaringen ;)!

Liefs Melanie