eveliensabrina.reismee.nl

Ciao Bella Italia

Buonogiorno Olanda!

Mijn laatste berichtje, op deze vroege zondagmorgen.
Ik ga een lange trip tegemoet vandaag. Ik heb de trein van 10.30 in Ferrara. Ik ga eerst naar Padova (trein richting Venetie) en daar overstappen naar Milano centraal. Na 3 uur in deze trein te hebben gezeten mag ik eerst anderhalf uur wachten. Vervolgens pak ik de trein naar het hotel. Ja je leest het goed, een hotel! Er waren geen hostels in de buurt van het vliegveld Malpensa. En omdat ik, uhm.. ja... 07 uur s ochtends vlieg... wil ik wel met de bus naar het vliegveld kunnen. Dit hotel bied vanaf 4.30 al een bus aan! Tja, geen goedkope afsluiting maar wel een relaxed idee.

Gister heb ik Bologna bezocht. Een erg leuke stad om te bezoeken maar het is niet mijn favoriet deze vakantie. Iedereen gaf me het advies om daar heen te gaan. Ach spijt heb ik ook weer niet gehad want er is altijd genoeg history te vinden in Italy! Daarnaast was ik er binnen een half uurtje met de trein.
Terug in het hostel had ik me even omgekleed, ik ging daarna weer naar Ferrara, altijd leuk om daar savonds terug te komen. En.... mijn laatste pizza te benuttigen!
Ik liep het hostel uit en wie zag ik aan de overkant? ..... Mijn nederlandse vriend Jasper! Haha hij loopt tegen de 40 aan maar had hem ontmoet in Florence. Dit maal was hij met een vriend.
We spraken af dat we samen wat zouden eten maar heb ze niet meer ontmoet. Wel heb ik een heel lief vriendje ontmoet op het plein in Ferrara, raad eens?
Een hele lieve golden retriever haha! Hij had het zo warm dat ik hem even wat water gaf en zo raakte aan de praat met dit gezin. De man gaf me allerlei tips om nog naar toe te gaan, zo leuk!

Ik stop ermee, ga uitchecken en mijn bus halen.
De foto's komen eraan zodra ik in Nederland ben!

Lieve allemaal, bedankt voor jullie berichtjes, tips en medeleven, vond ik erg fijn!!

Liefs Evelien

Rianne

Ha Evelien!
Wat heerlijk al die verhalen, mooie herinneringen komen weer boven. Je hebt het heerlijk naar je zin gehad zo te lezen. We zijn ook erg benieuwd naar je foto's. Hoe vond je Perugia zelf? Als je thuis komt: kijk dan eens naar La Vita é bella, speelt zich af in Perugia ;)

Voor morgen een heel goede reis, geniet van je laatste dag!

Lieve groet,
Rianne

Rob

Een hele mooie en goede terug reis naar Nederland.
Geniet nog wel van je laatste dag in het warme Italie.
Wij zien dindag we en zijn erg nieuwsgierig naar de foto's.
Ons de Bossies.

Lilian

Hey Evelien,
Jeetje, wat leuk om via je verhalen jou zo te volgen en wat is de tijd snel gegaan. Fijn dat je zo genoten hebt, en de foto's hebben we nog tegoed.
Ja, voor jou zit het er dus op, maar wij gaan morgen vertrekken. Zo gaat dat.
Het allerbeste meisje, en ik hoop je eind augustus nog op de Boomgaard tegen te komen. Tot dan!

Liefs, Lilian

marian vd vooren

Hoi Evelien,
De koek is al weer op voor jou meid, maar wat hèb je een hoop gezien joh.....We vonden het harstikke leuk om je avonturen zo te volgen.....
een héle goede thuisreis gewenst, en ik hoop via je Moeder de foto's nog eens te zien!!

Lieve groet,
Marian vd Vooren.