Volgende reis
Hallo allemaal,
Weer een tijd geleden dat ik mijn blog heb bezocht. Het is toch jammer dat ik hem niet zo vaak gebruik maar ja, als je naar Tenerife voor een strandvakantie ga (okt 2011) danis dat allemaal niet zo spannend. Wat ik wel weer heel spannend vind is mijn volgend avontuur; afstuderen in Indonesie! En het eiland wordt.. Bali! Ik ben er nu al veel over aan het lezen en woordjes leren. Hoe vaker ik dat doe, hoe dichterbij het komt.
Het onderzoek:
Samen met mijn klasgenootje Maaike gaan we stichting Sjaki-Tari-Us helpen. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een beperking. Ze hebben 2 locaties; 1 in Ubud en 1 in Lovina/ Singaraja. Het helpt dus kinderen met een beperking. In Ubud hebben ze voor de tieners ook een restaurant gecreeerd zodat zij toch actief deel kunnen nemen in de maatschappij.
In Lovina is er alleen een opvang voor kinderen. Wij gaan onderzoeken waar de tieners verblijven, wat ze nu doen, waar hun wensen/behoeften liggen etc. Met deze uitslag kan de stichting eventueel een dagopvang/arbeidplaats organiseren.
De reis:
We vliegen maandag2 april om 12.00 naar Kuala Lumpur.
Dinsdag 3 april vliegen we naar Denpansar en daar komen we om 11.50 aan.
Vervolgens blijven we de eerste 2 weken in Ubud om te kijken hoe het daar verloopt. Daarna zullen we naar het noorden van Bali verhuizen.
Tijdens de vrije dagen gaan we lekker rond-reizen/kijken. We willen ook naar de Gili eilanden (Lombok). Eind mei komt de vriend van Maaike over en mijn ouders in juni.
We werken ongeveer tot 10 juni voor de stichting en dan gaan we allebei(apart)reizen.
Terug vliegen Maaike en haar vriend op 25 juni.
Ik vliegongeveer 11 juni naar Jakarta om me daar vervolgens aan te sluiten bij een groep van Foxreizen. Daar ga ik samen met hen en mijn ouders & broertje het eiland Java bekijken en we eindigen op Bali.
Op zondag 1 juli vlieg ik terug naar Nederland, om 6.55uur kom ik aan, mijn ouders een half uurtje later (als alles meezit). Dan kunnen we weer gezamelijk naar huis. Maar daar moet ik nu nog even niet aan denken!
Wel, even een update over de reis.
Jullie krijgen weer vanzelf mail over alle avonturen (als je in de mailinglijst sta, zo niet dan kan je het even aangeven bij mij!)
Liefs, Evelien
Hey Evelien,
Wat leuk om wat van je (volgende reis) te horen. Ik ben weer heel benieuwd naar je reisverslagen, dit keer wel met foto's?! Al lijkt het nog wel ff te duren, het is zo april. Succes met je verdere voorbereidingen en met je studie. Hoop je snel weer eens te zien /spreken.
Liefs, Lilian uit Marken
Lieve Eef..
Have fun.. en geniet er van.. en natuurlijk veel succes ik weet dat je het kan... ik ben benieuwd naar je verhalen...
Waaauuuw Evelien, zin in je verhalen!!!!
Dacht ik de eerste te zijn die reageert, zijn er al weer drie dames voor mij.
Wat een heerlijk vooruitzicht Eef en veel plezier met de voorbereidingen.
xxx vanons
Dank jullie wel allemaal, het gaat helemaal goed komen en kijk er echt naar uit!
Lilian; Ik neem mijn laptop mee, dus deze keer hoop ik het direct te kunnen laten zien. Vooral omdat het een hele andere cultuur is krijg je er gelijk een beeld bij!
Let op die "van Harte" hij heeft mooie verhalen maar wees kritisch en kijk kritisch. hij verteld o.a. al jaren om de stichting over te dragen aan de Balinezen, maar de stichting is er alleen voor zijn eigen heil, dus laat je niet misbruiken hiervoor.
Hoi Evelien,
Ben een beetje laat met reageren door omstandigheden, maar....wat geweldig meid!! Dat belooft weer een héle spannende en mooie tijd voor jullie te worden hè?
We zijn ontzettend benieuwd wat jullie ervan "bakken"
[geintje!] en kijken naar je avonturen uit hoor.....
Eerst maar genieten van de voorbereidingen EN de voorpret........
Tot in April meidje.......
Lieve groetjes!
Marian en Piet uit H.H.Waard.
Hoi Jan, wat bedoel je precies? Zou je contact met me willen opnemen via de mail? [email protected]
Alvast bedankt voor je reactie. Gr Evelien
Ik wil ook op de hoogte blijven! :) Veel plezier en succes! X