eveliensabrina.reismee.nl

Aankomst Bali

Lieve allemaal,

Ik had van de week al mijn eerste blog geplaatst maar helaas is er iets mis gegaan waardoor hij er niet op staat (vond het al zo jammer dat niemand reageerde na 2 dagen haha!)

Ik heb alleen geen zin om uitgebreid verslag te doen dus bij deze even een korte samenvatting van de afgelopen dagen:

Maandag om 12 uur vlogen we naar Kuala Lumpur. Om 06.00 kwamen we aan (00.00 eigenlijk maar 6 uur erbij optgeteld). vervolgens vlogen we om 8.50 naar Denpasar Bali.
Helaas deed ons videoscherm het niet in het vliegtuig (alséén van de weinige)waardoor de reis soms wel lang duurde. De tweede vlucht, die 3 uur duurde en niets voorstelde in vergelijking met de 12 uur ervoor, verliep beter, hier hadden we wel video!

Aangekomen op Bali moesten we ons visum laten zien. We hadden ingevuld dat we 'housewifes' zijn, want als je zegt dat je student bent, gelden er weer andere regels en is het nog meer een gedoe. Natuurlijk werden we daarvoor uitgelachen en heel raar aangekeken Maar we kwamen het land binnen!

Wat een muur van hitte komt er op je af als je het vliegveld uitloopt! Het was heel druk en iedereen wilde ons wel met de taxi brengen, maar wij hadden onze eigen taxi, geregeld door Jelita (een jonge meid) die ook stage loopt bij de stichting.We gingen op weg naar Ubud.

Hier hebben we een mooie, ruime kamer met terras en een heel mooi uitzicht op een klein rijstveldje.
Het is hier echt heel mooi, heel groen allemaal en allemaal planten die we niet kennen in Nederland. De vogels zijn hier niet echt anders (jammer he dad) ze kennen hier ook de huismus en de tortelduif.

'S middags hebben wede andere stagiaires begroet en kennis gemaakt met een aantal mensen van de stichting.Daarna bleven we daar ook eten.

Even kort:
De afgelopen dagen hebben we heel relaxed aangedaan. We willen goed kunnen wennen aan het weer (benauwd, vochtig warm, lekker zweetweer haha).
Dit bevalt ons wel goed. We zijn gister naar Sanur geweest om te relaxen. Erg rustig in vergelijkenis met Kuta waar we vandaag zijn geweest. Gister met zijn tweeen maar vandaag met de andere stagiaires van de stichting. Helaas houden we het verbranden niet helemaal tegen ook al smeer je nog zoooo goed en zoooo vaak.
Het komend weekend gaan we nog een scooter huren en naar het apenpark. Verder rustig aan en maandag gaan we pas observeren bij de stichting!

Foto's volgen nog! Ik heb alleen geen internet (wifi), dit werkt niet op mijn pc dus ik zal even mijn instellingen veranderen.

Wel lieve mensen, ik stop ermee. Ik houd jullie binnenkort op de hoogte.

Liefs Evelien

Lyanne

Wow wat een verhaal..
Echt gaaf dat je daar bent...
Ik wacht met smart op je foto's..

Liefs

mam

hoi Eef,
ja hoor, hij staat er op!
nou, geniet maar van het weer hoor, hier is het koud!
xxxxxxx

Raypinquin

Heeeeeeey eevaapiej!

Leuk om weer je verslagen te lezen! succes en geniet van het weertje! Pas op in het apenpark voor de eevapen die zijn gevaarlijk!!

Xxxx Raymond

kimberley

hey hey eef.
wat leuk om te lezen hoe je het allemaal ervaar
ben erg benieuwd naar de foto`s.
je treft het wel met het weer... op dit moment is het hier erg bewolkt en van een zon hebben ze denk ik niet gehoord :P neem je jouw zon mee op de terug reis :d kunnen wij er ook nog van genieten :d
liefsss

Evelien

Hallo iedereen,

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb geprobeerd een aantal foto´s up te loaden maar internet werkt heel traag, ze staan dus niet in volgorde. In ieder geval zo krijgen jullie wel een indruk!

Zal uitkijken neefje voor de aapies.

Liefs en tot horens. x Eef

rob en ingrid

Lieve Evelien, alweer genoten van je eerste verhalen en leuke foto's . We worden er bijna jaloers van :-).
Lekker genieten meisje en we denken aan je.
Dikke kus van ons

Gebke

Hoi Evelientje, Mooi dat je dat allemaal beleefd en ziet.
Ben erg benieuwd hoe of je stage zal zijn.
Pas goed op jezelf! lieve gr. van ons allen.

Ron en Helga

Hoi Evy,
Fijn om te lezen dat het goed met je gaat.
Geniet maar lekker van het mooie weer, het is hier nog steeds fris. We gaan je verhalen weer volgen, altijd leuk om te weten wat je gedaan hebt en wat je beleefd. Vanaf morgen begint je project, veel succes ermee. Geniet van alles, we denken aan je!!
Dikke kus Rooney en Helga